U16 Meisjes - Reeks U16 Meisjes Grensoverschrijdend R1 D

PloegfotoPloeginfo

Reeks:

U16 Meisjes Grensoverschrijdend R1 D

Coach:

Wouter Duquesne

Assistent Coach:

Verantwoordelijke:

Christel Tack

Begeleider:

Dendoncker Henk, Verbauwhede Trui, T'Joens Karel, Van Melle Lode, Desmet Sam, Vandendriessche Hilde

Trainingsuren:

Woensdag 17u30-19u00

 

Vrijdag 19u00-20u30

Trainingslocatie:

Sporthal OC Otegem

Sponsor:Spelers

Clarysse Aurelie

Demuynck Jetske

Dendoncker Amber

Desmet Lara

Sagaert Jana

Spaerkeer Justine

T'Joens Marie

Van Melle Margaux

Vanderplasschen Pauline

Vanwynsberghe TrineVerslagen

10-03-2018 BBC Houtem M16 A - Jeugdbasket Scaldis Zwevegem M16 A: 44 - 88

Eerste wedstrijd na de nieuwe reeksindeling. Houtem, bij Veurne? Bizar. Toch even checken. We zijn dan maar naar Sint-Lievens-Houtem gereden.

Na de kennismaking gisteren met onze coach voor vandaag waren er toch wat bedenkingen. Dus eerst maar eens op de foto met een Ketnet-rapper. Bon, tot zover de off-court activiteiten. Warming up en beginnen aan de wedstrijd. De thuisploeg scoorde, wij reageerden met 1 op 2 vrijworpen. De roodhemden scoorden opnieuw en zo werd het 4/1 en daarna 7/4. Time-out en wat bijstellen.

Onze ladies hadden goed geluisterd en gingen, zoals gezegd wordt, erop en erover. Met betere defense en offense werd het 11/18 na Q1. Tussen de twee quarters nog wat extra bijvoegen aan onze verdediging en aanval en onze turbo sloeg onmiddellijk aan. De thuisspeelsters werden zowat de figuranten in deze tweede quarter. Iets hoger druk zetten, beter posities innemen in verdediging het werd 8/24 in Q2. Dus konden we met een comfortabele 19/42 gaan rusten.

Tijdens de rust zag de coach toch al wat blijde gezichtjes. Maar die waren blijkbaar nog niet allemaal gewoon dat het dan de coach alleen is die iets mag beginnen zeggen.

Na de onderbreking begonnen onze dames weer goed aan de wedstrijd, maar vergaten toen even te verdedigen, met het gevolg dat er een snelle time-out volgde. De neuzen weer in dezelfde richting zetten en terug het terrein op. Het was nog niet zoals we wilden, maar Q3 kwam ook op het conto van onze groenhemden; 16/20.

Match gespeeld, maar we wilden meer. Q4 werd een kopie van Q2 en het verschil liep op. De coach van de tegenpartij kwam vragen onze verdediging iets minder strak te houden. Onze heel brave meisjes waren akkoord (op vraag van de coach) en we lieten onze gastvrouwen iets langer de bal. Veel hielp het hen niet want het werd 9/26 in Q4. Finaal dus 44/88. Ruime, heel verdiende overwinning, na een wedstrijd met heel goede momenten van onze U16M. Dikke duim voor hun prestatie vandaag. Maken we echter al onze gemiste easy baskets, dan stond er een century-score op het wedstrijdblad. Zal voor een volgende keer zijn.

Waren van dienst voor deze verplaatsing naar Houtem: Jetske - Jana - Justine - Marie - Margaux - Kyara - Morgane - Trine.


Kalender


Deze site werd ontworpen voor Mozilla Firefox en schermresolutie 1024x768. U heeft Flash Player 9 nodig om deze site te bekijken. U kan die, indien nodig, hier downloaden. Copyright © Jeugdbasket Scaldis - Alle rechten voorbehouden - Aansprakelijkheid - Privacy - Webmaster