Basketschool

Algemene Informatie

Onze basketschool is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 tot 9 jaar die, ofwel nog hun eerste stappen in het basketbal moeten zetten, ofwel nog niet sterk genoeg zijn om in competitie te spelen.

Op dit ogenblik bestaat onze basketbalschool uit twee afdelingen: Otegem en Heestert.

De deelnemers worden opgedeeld in groepjes volgens leeftijd en vaardigheid. De bedoeling is het aanleren van de basisbeginselen met als speciale aandachtspunten de motoriek en de coördinatie van het kind. Dit wordt afgewisseld met spelletjes. Samen met al je vriendjes wordt jou een toffe balsport aangeleerd!

Waar En Wanneer ?

Afdeling OTEGEM/HEESTERT
Contactpersoon: Gert Maes - info@jbs.be
Start op maandag 9 september

Meer Informatie ?

Wens je bijkomende informatie of heb je specifieke vragen over onze basketbalschool, aarzel dan niet ons te contacteren.

Onze Sponsors

Wij bevelen onze sponsors van harte aan en bedanken hen voor hun steun. Indien u interesse zou hebben om onze club financieel te steunen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Klik hier voor alle gegevens van onze sponsors.


Fanshop

Vertegenwoordig je club en bestel hier je gepersonaliseerde uitrusting!!!.

Activiteitenkalender

Volg Ons

Deze site werd ontworpen voor Mozilla Firefox en schermresolutie 1024x768. U heeft Flash Player 9 nodig om deze site te bekijken. U kan die, indien nodig, hier downloaden. Copyright © Jeugdbasket Scaldis - Alle rechten voorbehouden - Aansprakelijkheid - Privacy - Webmaster